skolfoto

Tjenaaa. Imorgon är det skolfoto! Undrar hur det blir :S förra året blev jag okej på det enskilda kortet men jag såg så jävla sur ut på klassfotot så jag vet inte vad o: Får la försöka mig på ett litet leende iaf hehe ;)

Bye


Lördag

Tjenaaaaaaa

Idag har jag inte gjort så mycket, har ridit på ridskolan. Vi hade markarbete (bommar) och jag hade en häst som heter Tweed! Det gick verkligen skitbra :D Det var nog den bästa lektionen på väldigt länge, kanske någonsin! Han är verkligen underbar :D <3
Sen så gick jag till Uni nu ikväll och gav henne morötter och gosa lite med henne, goshäst (:

Bye

 
Uni :D

Häääääääst

Nu är jag tillbaka från stallet, Uni har en lös sko så henne borstade jag bara men jag red en annan häst som heter filippa kallas flippan :) Jag red i paddocken och även lite på fältet bredvid. Det är helt underbart att galoppera fram på ett fält och känna fartvinden i håret och att man har kontroll över hästen, en av världens bästa känslor!
Nu ska jag snart äta och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får la se (:

Bye


FREDAG!!

Hallåååååååååååå! Idag är det fredag, gött ;D Kom nyss hem från skolan och ska snart till stallet och rida :)
Så himla nice med helg! Den här veckan har gått sjukt fort alltså, synd att helgerna går lika fort... ;)
Tänkte ladda upp två bilder på mig, en där jag inte har smink och en där jag har det :P Så ser ni skillnaden haha x)

Bye

 
Utan smink. (har ingen bra kamera så bilderna är sådär)

 
Med smink. Dock har jag inte så mycket på denna bilden.


Sjuk

Tja. Mår inte bra alls idag, jag åkte till skolan och gjorde ett läxförhör i no:n och sen åkte jag hem. Nu sitter jag här och lyssnar lite på musik och kollar tv :) Ska nog gå till skolan imorgon. Önskar att jag var 18 år förresten! Det är ju val på söndag och jag skulle faktiskt vilja rösta, påverka, för alla röster spelar roll, kom ihåg det :)

Bye

Herregud

Jag har verkligen inte bloggat på aslänge. Dels för att jag inte har orkat, dels för att jag inte har tid. Jag vet inte om jag ska försöka ta tag i bloggandet för jag gillar ju att skriva men jag vet inte om bloggandet är min grej? Sen så har jag typ inga läsare heller. Kan ju bero på att jag inte uppdaterar ngt typ men jag har så mycket att göra, man ska hinna med skolan (hallå jag går i 9:an liksom,) sköta hästen och det tar ju sin tid. Vet verkligen inte hur jag ska göra. Ska väl försöka skriva intressantare om jag ska fortsätta att blogga. Jag får se helt enkelt.

Bye 

 
jag på detta årets skolavslutning

RSS 2.0